Meny
Lukk
Sabbaten 29. februar organiserte Adventistkirken i Leknes gudstjeneste i Kabelvåg for å gi et tilbud til trossøsken i området.
Foto: Torbjørn Halvorsen

Møte med flyktninger i Kabelvåg

Menigheten på Leknes inkluderer flyktninger.

Adventistkirken på Leknes i Lofoten er etter hvert blitt en svært så internasjonal menighet. Nå strekker de seg ut til flyktninger fra Uganda som er bosatt i Kabelvåg.

Det begynner å bli noen år siden Adventistkirken i Lofoten hadde møter i Kabelvåg eller Svolvær. Det har blitt aktuelt igjen etter at det er kommet to familier fra Uganda dit, og de ønsker fellesskap med menigheten på Leknes.

Disse to familiene deltok på gudstjenesten den 18. januar da ei jente ble døpt på Leknes. Menigheten opplyste da at ville bli gudstjeneste i Kabelvåg den 29. februar med pastor Willy Aronsen.

Så etter en flott sabbatsskole, en velsignet gudstjeneste og en god porsjon med mat i fellesskap dro tre biler fra Leknes med kurs for Hans Egedes hus i Kabelvåg for å ha gudstjeneste med våre søsken der.

Musabyimana Kajija oversatte talen som Willy Aronsen holdt, til våre ugandiske trossøskens språk, kinyarwanda. Våre søsken fra Afrika har ennå noe begrenset norsk ordforråd. Det ble et møte hvor Gud var til stede med sin ånd, og hvor vi knyttet nye vennskap og kunne dele vår tro sammen i sang og bønn.

Det er planlagt en ny gudstjeneste i Kabelvåg den 21. mars.

Tilbake til nyhetsarkiv