Meny
Lukk
Foto: Hope Channel Norge

Mye kjærlighet

Det er mange som viser omsorg.

Nedlastingslink til de menigheter som vil vise videoen i kirken: https://www.filemail.com/d/iabjeivvwtiqjsi. (Må lastes ned innen 7 dager).

Det har vært en glede de siste to ukene å kunne møte lokalmenighetens ledere fra hele landet over fire kvelder. Målet var å snakke litt sammen om situasjonen for våre lokale kirker, og hva vi bør planlegge for når vi, etter hvert, kommer oss ut av pandemiens restriksjoner. Og, vi tok oss tid til å be.

Jeg ble oppmuntret av å høre om lokale tiltak, ikke bare i forhold til streaming og Zoom-møter, men personlig oppfølging av mennesker, telefonsamtaler, SMS-er, utegudstjenester og mye mer. Det er mye kjærlighet i våre menigheter og mange som viser omsorg. Det er faktisk mange som har sett på denne vanskelige tiden som en mulighet til å få til bedre kontakt, mer felleskap. Det er noe jeg tror Gud bruker til å gjøre noe nytt i oss.

Vi har nye muligheter, nye redskap, nye ferdigheter, som vi kan bruke i misjon, felleskapsbygging og i å bry oss om mennesker.

Gud sier i Jesaja 43: «Se, jeg gjør noe nytt. Nå spirer det fram. Merker dere det ikke? Ja, jeg legger vei i ørkenen, elver i ødemarken.»

Jeg elsker hagen min. Og nå gleder jeg meg til å se krokusene mine spire frem. De er alltid de første blomstene som kommer. Deretter begynner hele hagen å våkne til liv.

Vi går mot påske nå. En tid der vi husker Jesu død og oppstandelse, og det løfte vi har om nytt liv i Jesus. Vår frelse lever. Gud lever, og han gir nytt liv.

Gud skaper noe nytt. Det spirer frem. Jeg vil oppmuntre deg til å være med, være engasjert. La Gud skape noe nytt i deg også!

Bruk påsken ikke bare i hagen eller på fjellet, men i Guds ord, for han ønsker å skape noe nytt i ditt liv.

Tilbake til nyhetsarkiv