Meny
Lukk
Leder for Norsk Bibelinstitutt, Kjell Aune, er lettet og glad for at den nye kursplattformen og den nye websiden nå er lansert.
Foto: Tor Tjeransen/Adventist Media Exchange (CC BY 4.0)

Norsk Bibelinstitutt fornyer seg

Mer moderne. Mer brukervennlig.

Norsk Bibelinstitutt (NBI) har lenge tilbudt kurs på Internett. De fleste kurs har imidlertid kun vært tilgjengelig som papirbasert korrespondanse. Fra og med i år ligger de fleste kurs nå på nett. Den nye nettsiden består av en landingsside og en kursplattform. Du kommer inn på kursplattformen ved å benytte knappemenyen øverst på landingssiden. Der kan man velge kurs, melde seg på og også ha full oversikt over sin egen korrespondanse og framdrift.

Den nye siden er bygget med såkalt «responsive design». Det betyr at du ikke må ha en PC for å lese kursene, men innholdet på websiden tilpasser seg størrelsen på din telefonskjerm eller ditt nettbrett. Det kommer som en følge av at brukermønsteret flytter seg i stadig større grad fra PC til mobile enheter.

Leder for NBI, Kjell Aune, tror at dette vil gjøre det lettere for flere å ta kurs.

– De fleste ønsker fortsatt å ta kurs på den tradisjonelle papirbaserte måten, men vi ser en trend, og vil nå kunne vokse med behovene til de som tar våre kurs.

Den nye websiden fremstår i et moderne designspråk, og er både oversiktlig, logisk utformet, og lett å navigere. En gammel institusjon gjør seg med dette tiltrekkende i moderne tid.

Tilbake til nyhetsarkiv