Meny
Lukk
Deltakerne på økonomi- og ledelsesseminaret Den norske union arrangerte 24. november.
Foto: Tor Tjeransen/Adventist Media Exchange (CC BY 4.0)

Økonomi- og ledelsesseminar 2020

Hvert år arrangerer unionens økonomisjef et økonomi- og ledelsesseminar for ansatte i DNUs økonomiavdelingen, samt ledere og økonomiansatte på Adventistkirkens institusjoner og tilknyttede virksomheter.

Slike seminarer varer normalt i tre dager. På grunn av COVID-19 var det ikke mulig å gjennomføre årets seminar på vanlig måte, men vi fikk til et dagsseminar på Vik den 24. november 2020. Det var deltakere fra alle enhetene, til sammen 19 ansatte.

I år fikk vi presentasjoner av våre to autoriserte regnskapsførere, Kjell Arne Fevang og Sylvi Bunken, om forskjellige regnskapstekniske saker og videreformidling av kunnskap fra regnskapskurser de har deltatt på. Alf Magne Foss, direktør på Skogli Helse- og rehabiliteringssenter, hadde to kurs, et om ledelse (erfaringer, utfordringer og råd), samt et annet om hvordan ta vare på sin egen helse i en travel hverdag. Marianne Dyrud, DNUs organisasjonssekretær, oppdaterte deltakerne om GDPR-reglene og hvordan disse skal praktiseres. Den siste timen ble brukt til samtale om samarbeid og kommunikasjon på arbeidsplassen og hvordan forskjellige personligheter spiller stor rolle for å for til et godt arbeidsmiljø. På forhånd hadde deltakerne lest en bok om temaet.

Kirsti Bøhmer, som hadde lang karriere med regnskapsføring på TVS og i unionen, men som gikk av med pensjon i fjor, lagde god mat til deltakerne, sammen med sin mann Stein.

Fagdagen ble gjennomført iht. myndighetenes smittevernregler.

Alle var enige om at vi hadde hatt end god og lærerik dag sammen. Det var også god å kunne møtes i COVID-19-tiden, hvor vi jobber mye for oss selv.

Tilbake til nyhetsarkiv