Meny
Lukk
Foto: Atle Haugen

«Prosjekt juleglede»

10.000 til Anne Kristin Werket og Røde Kors lokalt.

Det var med stor glede Britt Celine Oldebråten på vegne av HappyHand Hole, kunne gi «Prosjekt juleglede», ved Anne Kristin Werket og Røde Kors lokalt, kr 10.000 til deres arbeid den 8. desember. Prosjektet kjøper inn gaver som distribueres gjennom hjemmehelsetjenesten til folk som sitter hardt i det, eller er ensomme på helseinstitusjonene i området vårt. Anne Kristin kunne fortelle om tilbakemeldinger om stor takknemlighet for gavene. Det finnes mange ensomme og fortvilte mennesker i våre nabolag vi ikke hører noe om. Men hjemmehelsetjenesten når inn også til disse.

Dette var den foreløpig siste utdelingen fra HappyHand Hole i høst. Fra novemberoverskuddet har de allerede delt ut kr 50.000 til Frelsesarmeen i Hønefoss. Fra overskuddet i oktober, gikk kr 64.000 til mat til tørkerammede i Etiopia. Og fra august/septemberoverskuddet, gikk kr 111.350 til Hjelpeaksjonen for Etiopia og Ukraina.

Status for den lille butikken på bygda er altså at det har gått veldig bra med både drift og salg. Britt Celine kan ikke skryte nok av innsatsen til alle de frivillige som stiller opp, selv om hun også understreker at det er plass til enda flere.

Tilbake til nyhetsarkiv