Meny
Lukk
Foto: Rebecca Hofseth/Adventist Media Exchange (CC BY 4.0)

Relation 2021

Tema: kommunikasjon.

Helgen 17.-19. september hadde ungdommer og unge voksne samlet seg på Sommerfryd leirsted for å lære mer om Gud. Fokuset var på kommunikasjon og kroppsspråk. Der lærte vi om ulike nivåer av kommunikasjon med andre og med Gud. Harald Giesebrecht underviste om kroppsspråk, noe som er en viktig del av kommunikasjon. Kenneth Bergland snakket om kommunikasjonssvikt, og vi lærte også noe om konfliktløsning. Kjærlighetens fem språk ble også tatt opp. Temaet løftet frem vennskap og kjærlighet.

Vi hadde også fysiske aktiviteter og bli-kjent-leker, og vi hadde uteaktiviteter i det vakre høstværet. Vi fikk sol på dagen, og aktivt nordlys om kvelden.

Fredrik Schneider og Tamra Awong tok seg tid til å lage god mat for oss i helgen. De serverte caprese-salat, vegetarburger og muffins. Det var ordentlig restaurantmiddag med høst som tema.

Deltagerne ble bedre kjent med hverandre, og kunne ta med seg det de lærte videre i livet. Med få fysiske møter under pandemien, var det godt å møte andre mennesker igjen. På Sommerfryd kan man styrke relasjoner med andre mennesker og Gud. God kommunikasjon fører til gode relasjoner.

Tilbake til nyhetsarkiv