Lukk
Sjekk ut ressursene på sabbatsskolens nye side på www.adventist.no.
Foto: www.adventist.no

Sabbatsskolen med ny nettside

Sabbatsskolens ressurser på ett brett.

Denne helgen tar vi i bruk en ny side på www.adventist.no for sabbatsskolen. Nå har vi samlet alle ressursene for sabbatsskolen for voksne på ett sted.

Du navigerer lett til siden med å klikke menyikonet øverst til høyre på hjemmesiden til kirken og velge sabbatsskole i andre kolonne av menyen.

Du går rett til siden via denne lenken.

Ved årsskiftet lanserte sabbatsskoleavdelingen det nye hjelpemateriellet Bibelsamtalen. Nå presenterer vi dette hjelpestoffet på en måte som skaleres til den skjermstørrelsen du velger å bruke. Det er nyttig for alle som bruker materiellet på telefon.

– Jeg er veldig glad for at vi nå kan presentere ressursene til sabbatsskolen på en elegant og effektiv måte, og jeg håper at dette vil bidra til økt engasjement og deltakelse i sabbatsskolen, sier Nina Myrdal, som er avdelingsleder for skole og sabbatsskole i Adventistkirken i Norge.

Sabbatsskolen er på mange måter hjertet i Adventistkirkens liv. Her får vi anledning til å snakke sammen om hva bibelordet betyr for oss i det daglige.

Hvis det er lenge siden du sist deltok i en sabbatsskole, oppfordrer vi deg til å oppsøke en av menighetene å få med deg velsignelsen ved å dele bibelinnsikt med andre som tror.

Tilbake til nyhetsarkiv