Meny
Lukk
Foto: Hope Channel Norge

Sammen mot fremtiden

Digital sammenkomst for hele Norge.

På grunn av pandemien har ikke vi muligheten til de vanlige årsmøtene som mange ser frem til hver juni. Det er derfor Den norske unionen og distriktene lager en spesiell 90 minutters direktesending fra Mjøndalen den 12. juni – det er lørdag kveld om en uke. Det heter «Sammen Mot Fremtiden». Målet er å kunne samle så mange som mulig fra hele landet til en kveld med felleskap og inspirasjon.

Det er to forskjellige måter å følge sendingen på. Den første er en live-streaming hvor du ser sendingen på nett. Den andre måten er å koble deg til via zoom. På denne måten kan du faktisk være med som en del av et virtuelt publikum. Så hvis du kan, bruk zoom, slå på bilde og vær med som en del av programmet.

Disse linkene finner du på www.adventist.no. Der vil du også kunne finne mer informasjon om «Sammen mot fremtiden».

Felleskap er essensen i kirken. Felleskap i tro. Samlet i vår tro på Jesus Kristus som verdens frelser og den som åpenbarer for oss hvem Gud virkelig er.

Derfor er det med glede at jeg ser at flere kirker nå åpner opp igjen. Kanskje sitter du i kirkesalen i dag for første gang på flere uker eller måneder. Se rundt deg! Det er hyggelig å se hverandre igjen. Men se rundt deg igjen. Hvem savner du?  Kan jeg be deg om å rekke ut en hånd til de du savner – de som kanskje har fått menigheten litt på avstand i det siste? La dem vite at de er savnet og at du bryr deg.

Og hvis du ser dette hjemme, kanskje kirken din ikke har åpnet opp enda eller du har blitt vant til hjemmegudstjeneste. Jeg har lyst å si til deg: Ikke undervurder det du betyr for felleskapet. Dette er illustrert når vi leser i Lukas 15 om de store feiringer som skjer i himmelen når vi finner hverandre i Guds familie.

God Sabbat. Jeg gleder meg over at jeg kan gå mot fremtiden sammen med deg.

Tilbake til nyhetsarkiv