Meny
Lukk
4. juni ble Mikael, Sebastian, Eirill og Hope døpt i Stavanger kirke.
Foto: Lidia Hilde Bredesen

Seks unge døpt i Stavanger

Ungdommer med gjennomtenkte begrunnelser.

Det var en stor dag i menigheten sabbaten 4. juni. Vi hadde fellessabbat med Sandnes menighet og full kirke, da seks unge ville markere sin tro og bli døpt. Pastor Arne Bredesen lot hver av dåpskandidatene svare på tre spørsmål:

  • Hva betyr Bibelen for deg?
  • Hva betyr Jesus for deg?
  • Hva betyr menigheten for deg?

Alle hadde gode og gjennomtenkte svar. Innrammingen av gudstjenesten var ved ungdommene, som ledet ut med sang og musikalske innslag.

Søsknene Eirill og Sebastian Lindberg var de første som ble døpt. Vi har allerede fått glede oss over disse unge som er aktive med sang og musikk i menigheten.

Hope Nyinaumuntu med sine to sønner Samuel og Emmanuel, kom fra Kongo i vinter, og trives i menigheten hvor de har funnet sin plass.

Som om ikke det var nok ønsket Mikael Fossum å la seg døpe, men han ville gjerne bli døpt i skikkelig kaldt vann. Dermed ble Mikael døpt ikke så langt fra hjemmet sitt. Før de gikk ut i vannet hadde Mikael et fint vitnesbyrd om hvorfor han valgte denne troen, og hva det betyr for ham. Femti personer fulgte ham til dåpen. Vi er fylt av takknemlighet.

Som en liten kuriositet kan nevnes at han ble døpt på «Vaskehusodden» (et symbol i seg selv), og på stedet der «lille Marius» fra «Lykkeland» ble døpt.

Tilbake til nyhetsarkiv