Meny
Lukk
Foto: Anastasija Kohnuka

Sommeruka 2021

Moro, mat og mening for barn og unge.

Med pastorfamilien i front, noen flere fra menigheten, og 10 villige IMPACT-deltakere, var det mulig å arrangere «Sommeruka», et arrangement for barn og unge i alderen seks til seksten, som ble arrangert av menighetene i Stavanger og Sandnes første uka i sommerferien. I løpet av denne uka fikk rundt 30 barn undervisning i bibelfortellinger og uttrykt seg gjennom kunst og musikk. De fikk også muligheten til å være aktive i form av lek og moro utendørs. De fikk også to måltider i løpet av dagen.

Programmet startet klokka ti med en halvtimes lek i gymsalen, før barna ble delt inn i grupper etter alder. Årets tema var «tillit», og dette lærte de om på bibelstasjonen. Etter 30 minutter med åndelig fokus, fikk barna servert frukt og smoothie i et lite «friminutt» før de skulle videre til kunststasjonen. Der fikk de prøvd seg på både origami, kortlaging og perling. De største barna fikk også prøve seg på å bruke svipenn. Videre hadde de en times tid med organisert lek før de fikk servert varm middag. Dagen ble avsluttet med sang og musikk i en halvtime før foreldre kom og hentet dem.

Tilbakemeldingene deltakerne og deres foresatte har gitt oss, viser oss tydelig at alle ser frem til sommeruka neste år også.

Tilbake til nyhetsarkiv