Meny
Lukk
Simen Trolsrud og Daniel Pel har i vinter hatt en møteserie i Adventistkirken i Tønsberg.
Foto: Arild Viksand

Spennende møteserie i Tønsberg Adventistkirke

Hvem er han som vår tidsregning regnes fra?

Jesus har berørt millioner av mennesker gjennom skiftende tider og ulike kulturer, men hvem er han, og hva står han for? Det er det store temaet pastor Simen Trolsrud i Adventistkirken i Tønsberg tar opp i en møteserie med pastor Daniel Pel. Møteserien har fått tittelen «Jesus, den tidløse».

– I løpet av serien tar vi folk med på en reise for å bli kjent med Bibelens hovedperson sett gjennom øynene til dem som sto Jesus nær, forklarer Trolsrud.

Adventistkirken i Tønsberg har annonsert i Byavisa og delt ut tusenvis av innbydelser i postkassene i distriktet.

Møteserien har holdt på siden 28. januar og gir solid bibelkunnskap til alle som er interesserte i å vite hvem Jesus var og er i dag. Forkynnerne Trolsrud og Pel har tatt opp en rekke viktige tema. Blant annet om Guds eksistens.

– Jesus er en person alle har hørt om, men i litt varierende grad.

Møteserien går over fem tirsdager med to temaer hver kveld. På den måten får Trolsrud og Pel dekket ti interessante tema. Trolsrud er godt fornøyd med frammøtet til serien.

– Jesus er en person alle har hørt om, men i litt varierende grad. Arkeologer og historikere er enige om at Jesus har levd, men de har varierende syn på hvem han egentlig var, forteller Trolsrud.

Den kjente britiske forfatteren C.S. Lewis sa det slik: «Enten var Jesus gal, eller så var han en løgner, eller så snakket han sant, og er Guds Sønn.» Lewis ble overbevist hvem Jesus virkelig er og gav sitt liv til Jesus.

I møteserien tar forkynnerne for seg Jesu liv og viser hva som er blitt profetert om Messias mange hundre år før Jesus ble født. Bibelens profetier stemmer ned til minste detalj.

Det er et stort privilegium, å sitte på disse tirsdagskveldene og ta imot slik innholdsrik kunnskap fra Trolsrud og Pel om det Bibelen sier om Jesus, hans liv og hans oppdrag. Møteserien fortsetter fram til 3. mars.

Tilbake til nyhetsarkiv