Meny
Lukk
Foto: ST.Network

ST.Network: Fremme misjonen gjennom nettverksbygging i en sekulær verden

Tidens Tale lanseres i webutgave til hele Europa.

ST.Network (Tidens Tales europeiske nettverk) er oppfyllelsen av en langvarig drøm om å gi lesere over hele Europa godt funderte bibelske perspektiver på livets spørsmål og utfordringer. Nettstedet publiserer kristne analyser og meninger myntet på et lesende publikum. Det henvender seg til lesere som vil utforske de konkrete fordelene ved å utvikle et nøye informert livssyn.

Det er Syvendedags Adventistkirkens mellomeuropeiske divisjon som eier nettsiden, og med støtte fra transeuropeisk divisjon har de lansert den med en serie artikler som dekker COVID-19-pandemien. Den vil bli oppdatert daglig.

Som engelskspråklig plattform har ST.Network knyttet til seg et stadig ekspanderende team av forfattere. Forfattere fra en rekke land har allerede bidratt til den nåværende COVID-19-serien og vil skrive flere artikler om en rekke emner i fremtiden.

Under en krise som den nåværende COVID-19-pandemien, understreker ST.Network-teamet at den nye plattformen er her for å hjelpe. Derfor må gjerne adventistforlag fritt bruke COVID-19-relaterte artikler i sine egne publikasjoner og nettsteder, så lenge de krediterer forfatteren og ST.Network-plattformen. For mer informasjon om samarbeidsmuligheter, kan ST.Network-redaksjonen nås på contact@st.network, eller gjennom Facebook-siden til den nye nettsiden.

ST.Network er opptatt av å være det publiseringsverktøyet som mange har ventet på, og betjene et økende antall mennesker som allerede bruker Internett som sin primære kilde til informasjon. Ulike Tidens Tale-redaksjoner i Europa har lenge drømt om et tettere samarbeid for å utvikle og utveksle artikler sammen. Nå har anledning til å bygge et sterkt, europeisk nettverk av relaterte websider på ulike språk, med mulighet til å fortelle om Guds evige kjærlighet til en verden i stadig endring.

Midt i Corona-krisen har det blitt stadig mer opplagt at det er nødvendig å samarbeide. Vi må støtte hverandre i å finne bedre svar på situasjonene vi går gjennom og spørsmålene som oppstår underveis, uttaler Norel Iacob, sjefredaktør for den nye plattformen.

ST.Network trekker på erfaringen og bidragene fra det rumenske Tidens Tale (Semnele timpului). Siden Verdens helseorganisasjon erklærte COVID-19 som en pandemi, har over 50 artikler fokusert på COVID-19 blitt publisert av semneletimpului.ro og har blitt lest av over 650 000 unike (rumensktalende) brukere. Dette stemmer overens med det teamet bak The Signs of the Times Romania har oppdaget de siste 10 årene: det er et stort underbetjent publikum som er interessert i å lese kristne analyser og ideer.

Besøk ST.Network for mer informasjon, eller lik og følg Facebook-siden deres!

Tilbake til nyhetsarkiv