Meny
Lukk
Foto: Tor Tjeransen/Adventist Media Exchange (CC BY 4.0)

Ståstedsundersøkelse

Vi ber om din hjelp.

Hvordan har du det? Hvordan går det med din tro, og ditt forhold til menighet etter de siste vanskelige årene? Og hva kan vi som kirkens ledere gjøre mer for å utruste deg til sunn tro og glad tjeneste?

Styret for Den norske union tar nå initiativ til å gjennomføre en undersøkelse for å forstå mer om tilstanden og behovet i våre lokale menigheter og hvordan vi skal prioritere arbeidet videre. I alt strategisk arbeid trenger vi å vite hvor vi er nå for å kunne navigere dit Gud kaller oss.

Vi ber alle knyttet til Adventistkirken i Norge om å bruke cirka 10 minutter til å hjelpe oss å få nødvendig og viktig innsikt. Ved å ta undersøkelsen er du med på å hjelpe oss å finne ut hva vi må prioritere, og hvilke tiltak vi må sette i gang for at kirken vår blir den kirken Gud kaller oss til å være.

Alle kan ta den, og jo flere jo bedre, for vi ønsker et realistisk bilde av kirken vår. Kanskje du tenker, «Jeg har ikke vært i kirken på en stund, og derfor kan ikke jeg delta i undersøkelsen». Jo, vi ønsker å høre fra deg også. Hvordan ellers kan vi jobbe for å være et felleskap for deg?

Resultatene blir analysert av noen med kompetanse i statistikk. Resultatene og konklusjonene blir publisert på nyåret.

Igjen, takk for at du deltar.

Følg denne linken til undersøkelsen: https://bit.ly/ståsted

Tilbake til nyhetsarkiv