Meny
Lukk
Rektor Styrkår Dramstad (t.h.) ved Tyrifjord videregående skole i Hole ble mandag 5. juni 2023 tildelt Norges Vels medalje for lang og tro tjeneste etter 26 års tjeneste ved skolen. Medaljen ble overrakt av pastor Victor Marley, leder for Syvendedags Adventistkirken i Norge, som eier skolen.
Foto: Tor Tjeransen/Adventist Media Exchange (CC BY 4.0)

Styrkår Dramstad hedret med Norges Vels medalje

Rektor Dramstad har arbeidet ved TVS i 26 år.

Rektor Styrkår Dramstad ved Tyrifjord videregående skole i Hole ble mandag hedret med Norges Vels medalje for lang og tro tjeneste. Dramstad har vært ansatt ved skolen i 26 år. De siste 22 år som rektor. Han fikk medaljen under en seremoni i skolens aula der både elever og ansatte var til stede. Medaljen ble overrakt av pastor Victor Marley, leder for Syvendedags Adventistkirken, som eier skolen.

I sin tale til Dramstad la pastor Marley vekt på den viktige rollen Dramstad har spilt for utdanningen til ungdom fra hele Norge.

– Det å være lærer og rektor har du aldri sett på som en vanlig jobb, du har sett på det som et kall, sa Marley.

Skolestyrets formann, Tore Molstad Andresen, trakk fram noen av Dramstads personlige kvaliteter.

– Du er hel ved. Det du ser, er det du får. Og du kjenner folka dine. Du bryr deg om både elever, foreldre og ansatte.

Nina Myrdal har ansvar for Adventistkirkens skoler i Norge. I sin hilsen til Dramstad nevnte hun at skoleåret har 190 skoledager og at han i løpet av sine 22 år som rektor hadde hatt ansvar for 4 180 skoledager.

– Du er svært arbeidsom og utholdende med et godt humør, sa hun.

Elevrådets leder Iris Benum Bjoraa var også med å hedre Dramstad og overrakte et plommetre til rektor.

– Dette var en skikkelig overraskelse, sa rektor Dramstad da han kom til orde. Han minnet om at det å lage en god skole, er en oppgave som krever mange menneskers innsats.

– Dette er ikke én persons jobb, men jeg har fått lov å være med å koordinere arbeidet.

Tyrifjord videregående skole eies og drives av Syvendedags Adventistkirken i Norge. Fagtilbudet ved Tyrifjord vgs er studiespesialisering, elektro og datateknologi, helse- og oppvekstfag, samt påbygging, et ettårig program som fører fram til generell studiekompetanse.

Tilbake til nyhetsarkiv