Lukk
Foto: Adventistkirken

Sunnhetsbladet starter ny online tjeneste for abonnenter

Reklame for «Sunnere sammen».

«Sunnhetsbladet er Norges eldste tidsskrift for helse, livsstil og vegetarmat. Nå tar vi de første skritt for å tilby våre lesere både fellesskap og digitalt innhold i form av en lukket Facebook-gruppe og en 14 dager Sunnere Sammen challenge når hvert nummer kommer ut,» sier redaktør Linn Helene Stølen.

Sunnere Sammen vil bestå av daglige eposter, videoer og diskusjoner i Facebook-gruppen hvor vi implementer artiklene og tipsene i nummeret på 14 intensive dager.

Den første Sunnere Sammen går av stabelen 18. april til 1. mai – altså nå i uken etter påske. Da har alle nettopp fått det nye nummeret 2-2022 i postkassen.

Tjenesten vil inneholde:

  • En lukket Facebook-gruppe kun for Sunnhetsblad-abonnenter hvor vi sammen diskuterer og deler ideer og implementerer tipsene i bladet, omtrent en ny artikkel hver dag
  • Daglig epost og video (mandag til fredag) med dagens lesestoff og «oppgave»
  • Vi lager smoothie til frokost hver dag, og starter lett mosjon hjemmefra underveis i 14-dagersperioden (du vil få nærmere instruksjon). Kroppen din vil merke forskjell i løpet av de 14 dagene.

Å lese Sunnhetsbladet gir kunnskap. Å diskutere og dele ideer rundt tipsene i Sunnhetsbladet sammen med andre kan forandre livet ditt.

«Det er mye vanskeligere å bli sunn alene. Ved livsstilsendringer anbefales det alltid å være med i en gruppe med samme formål,» sier redaktør Svanhild G. Stølen begeistret om det nye tilbudet.

– Gjør noe godt for kropp og sjel og bli med oss! Sammen blir vi sunnere.

Hvordan bli med

Hvis dere allerede abonnerer på Sunnhetsbladet i din husstand, kan du melde deg inn i Facebook gruppen her.

Hvis du ønsker å bestille et abonnement og bli med på Sunnere Sammen fra 18. april, så klikk her.

 

Dette var en reklameartikkel for Sunnhetsbladet og «Sunnere sammen».

Tilbake til nyhetsarkiv