Lukk
Høyt aktivitetsnivå og spennende bibelinnsikt preget teen Forum 2022.
Foto: Rebecca Hofseth/Adventist Media Exchange (CC BY 4.0)

Teen Forum 2022

«Gøy» og «Bibel» i samme setning.

50 tenåringer deltok på årets Teen Forum den 11.-13. mars i Sandefjord. Helgen var designet for å gi mye sosialt samvær og læring, der forumer, gudstjeneste, aktiviteter ute og inne, og en «afrikansk aften» dannet hovedinnslagene.

Nina Myrdal og Sandefjords nye pastor, David James, var blant dem som kom for å være sammen med tenåringene denne helgen.

Tre av de 50 delte inntrykkene sine med www.adventist.no da de svarte på et knippe spørsmål:

  1. Hva fikk du oppleve på Teen Forum?
  2. Hva lærte du på Teen Forum?
  3. Hva synes du var bra med Teen Forum?
  4. Hva kunne blitt gjort annerledes?

Celine Deacon, 15 år

«Jeg fikk oppleve mange gøye aktiviteter, spennende forumer og en veldig sosial helg. Jeg lærte veldig mye om Bibelen og hvordan jeg leser den – noe jeg tror kommer til å hjelpe meg mye i fremtiden. Det var veldig gøy med de ulike aktivitetene vi hadde, spesielt uteløypa/escaperoom. Forumene var også veldig spennende, med perfekt varighetslengde, så man heller ikke kjedet seg. Det eneste som var litt kjipt var fargegruppene, fordi man da ikke alltid kom med de man ønsket.»

Simon Duun, 15 år

«Jeg opplevde en fin icebreakers og en bra afrikansk aften. Jeg lærte hvordan jeg kan lese i Bibelen, og fikk motivasjon til å lese. Det var bra å være sosial med andre. Jeg kan ikke komme på noe som kunne blitt bedre.»

Sarah Andersen, 13 år

«Det var et bra arrangement med gøye aktiviteter og oppgaver. Jeg fikk noen fine opplevelser som jeg aldri kommer til å glemme. Og viktigst: Jeg ble mer kjent med Gud og hans kjærlighet. Jeg fikk lære mange ting om Bibelen og koder man finner i Bibelen. Jeg fikk også lære mer om Guds kjærlighet til oss mennesker, og hva Gud har gjort og gjør fordi han elsker oss. På Teen Forum lærte jeg noen nye, og fine, kristne sanger. Nesten alt som skjedde var gøy, men også lærerikt. Alle var vennlige og godhjertede, og fikk meg til å føle meg velkommen. Det var som om de jeg ble kjent med på dette Teen Forumet, hadde kjent meg hele livet. Aktivitetene fikk meg til å bli bedre kjent med både meg selv, vennene mine, og de andre som var der. Kommer ikke på noe som kunne blitt bedre, alt var greit.»

Når menighetens tenåringer sier «gøy» og «Bibel» med slik entusiasme i samme setning, setter det fart i gladhetsvibbene i hjertet.

Tilbake til nyhetsarkiv