Meny
Lukk
Foto: South American Division of Seventh-day Adventists

The Movie Uncertainty

Profesjonelle filmskapere i Adventistkirken globalt har i 2020 filmet rykende ferske scener til spillefilmen «UNCERTAINTY», som setter mental helse på dagsorden.

Filmatiseringen følger Alice som sliter med depresjon og angst, med tanker og følelser mange kjenner seg igjen i. Dramatiseringen utspiller seg i autentiske omgivelser i Sør-Amerika, og byr på kontraster og en spennvidde som strekker seg fra et menneskes innerste kamper, til panoramiske naturscener på høyde med kinosuksesser.

Vi lever i en digital tidsalder og vår utfordring er å kommunisere Jesu Kristi kjærlighet til mennesker på en tiltalende og relevant måte. «UNCERTAINTY»-filmen byr i så måte på en visuell og spennende filmatisering av adventbudskapets holistiske menneskesyn, mer tidsaktuell enn noensinne som følge av Covid-19.

Filmen er nå tilgjengelig OnDemand på www.hopechannel.no. Menigheter, skoler og privatpersoner har mulighet til å strømme videoen direkte (OnDemand), eller laste ned filmen på egen datamaskin og avspille videoen i HD-kvalitet uten Internett-tilgang (VideoPodcast).

Det er også mulig å laste ned Hope Channel appen for nettbrett og smarttelefoner i Google Play eller Apple App Store.

Tilbake til nyhetsarkiv