Meny
Lukk
Den 18. juni ble tre personer døpt i Sandnes. F.v.: Odd-Geir Håland, Marie Divine, Nina Kassandra Ndayishimiye. Pastor Arne Bredesen til høyre.
Foto: Lidia Hilde Bredesen

Tre døpt i Sandnes

En stor og rik trosfamilie.

Sabbaten 18. juni, fikk Sandnes menighet gleden av å feire troen til tre flotte mennesker. Odd-Geir Håland, Marie Divine og Nina Kassandra Ndayishimiye valgte å bli døpt samme dag. Odd-Geir tenkte på dåp i flere år og bestemte seg nylig for det store skrittet i livet sitt. Marie Divine og Nina Kassandra er søstre og har støttet hverandre i troen som har ledet begge til å ta samme beslutning.

Det var vakkert å være i kirken den dagen og høre de fine svarene hver og en ga da de skulle fortelle hva Bibelen betyr for dem, hvem Jesus er for dem, og hva menigheten er for dem. Kirken var full av mennesker, lovsang og liv. Under dåpene ble de minste barna så fascinert over hva som skjer i dåpsbassenget at de bare måtte komme nærmere og se. Man kunne virkelig kjenne at menigheten er en stor og rik trosfamilie. Som avslutning på dagen hadde vi menighetsfest etter gudstjenesten med mye god mat, lek og latter.

Denne sabbaten er vi takknemlige for og kommer til å huske godt.

Tilbake til nyhetsarkiv