Meny
Lukk
Øystein Hogganvik talte under gudstjenesten da Triangelos besøkte Sauherad menighet 7. mars.
Foto: Ann-Helen Fjellberg/ADAMS

Triangelos i Sauherad

Tidsriktig tale og musikk da Triangelos besøkte menigheten.

Den 7. mars fikk Sauherad besøk av Triangelos. Det ble en spesiell og flott opplevelse for menigheten, både musikalsk og åndelig. Sangene hadde alle tema fra profeten Daniels bok, og pastor Øystein Hogganvik hadde en innledning til hver sang. Sjelden har menigheten vært så begeistret for en tale på gudstjenesten, som var så klar og direkte tilpasset vår tid.

Sangtekstene kom opp på stor skjerm, som gjorde det lett å følge med. Det bidro til å gjøre budskapet fra Daniels bok relevant for oss i dag. Den totale pakken med innledende budskaper, pluss bibelske tekster med musikk, gjorde at menigheten opplevde at det ikke bare talte til hodet, men også til hjertet. Det var flere som ikke tilhørte menigheten som kom på gudstjenesten denne gangen, og de ga også uttrykk for at det var en flott og givende opplevelse. Det var nok en medvirkende faktor til at flere ble med på møteserien vi har digitalt i kirken vår for tiden.

Vi i menigheten vil takke Tore Sognefest, som arrangerte dette for oss i Sauherad. Vi håper og ber at mange menigheter i landet får besøk av Triangelos.

Tilbake til nyhetsarkiv