Meny
Lukk
Elevene på Vatneli gleder seg over skolens nye minibuss.
Foto: Sindre Særheim

Trivsel og ny minibuss på Vatneli skole

Glede og aktiviteter på en aktiv skole.

Trivselsundersøkelsene forteller at elever og ansatte har høy grad av trivsel på Vatneli skole i Sandnes. Den blir neppe mindre nå som skolen har kjøpt inn sin egen minibuss. Lærerne har allerede innviet den, med tur til Sirdalen hvor de tilbragte planleggingsdagene med å delta på Adventistkirkens digitale lærerkonferanse. Bussen vil komme til god bruk også for de 58 elevene på skolen. Det blir enklere å arrangere utflukter og undervisningsprosjekter utenfor skolen.

Rektor Sindre Særheim forteller også om stor vinterglede blant elevene.

– Januar måned har vært en flott tid med skikkelig vintervær. Det er vi ikke akkurat bortskjemt med her på Vestlandet. Så mange elever leker i snøen med akebrett i friminuttene.

I mars skal skolen ha en digital skolegudstjeneste. Klassene skal filme ulike innslag som skal redigeres sammen til en gudstjeneste, som senere blir strømmet på menighetens Youtube-kanal. Tema for gudstjenesten er skaperverket.

– Vi takker Gud for at han har bevart elever og lærere gjennom denne spesielle tiden og ber om hans velsignelse over skolefamilien, avslutter Særheim.

Tilbake til nyhetsarkiv