Lukk
Simen og Ali Trolsrud i Borreparken i Vestfold etter at Simens kall til pastortjeneste ble bekreftet ved en enkel seremoni 20. juni 2020.
Foto: Arild Viksand/ADAMS.

Trolsrud innsatt til tjeneste

Adventistkirken i Norge bekreftet Simen Trolsruds kall til pastortjeneste.

Under det årlige Borrestevnet, som menighetene i Vestfold arrangerer ved St. Hanstider, ble pastor Simen Trolsruds kall til pastortjeneste bekreftet av Syvendedags Adventistkirken i Norge. Bekreftelsen skjedde ved en enkel forbønnshandling under de mektige tærne i Borreparken sabbaten 20. juni.

Drøyt 100 personer hadde samlet seg til bibelstudium og gudstjeneste på en strålende sabbat i det frie. Der var Willy Aronsen, leder for predikantavdelingen i Den norske union, dagens taler.

– Simen kan stå som eksempel på unge mennesker som tar et valg for Jesus og vil bruke sitt liv i full tids tjeneste for Gud. Vi trenger flere unge mennesker som tar et slikt valg, sa Aronsen som har hatt ansvar for å gjennomføre de fastsatte medarbeidersamtalene med pastorene i forkant av en slik bekreftelse av kallet.

Trolsrud har arbeidet i Adventistkirkens menigheter i Vestfold i nesten fire år og vist seg som en dyktig pastor og forkynner. De siste par årene har han hatt hovedansvaret for menigheten i Tønsberg. Aronsen minner om evangeliseringskampanjen Trolsrud gjennomføre i samarbeid med Østnorsk distrikts evangelist, Daniel Pel i vinter.

Østnorsk distrikts leder, Rolf Andvik, deltok også i seremonien, og minnet Trolsrud om hvor viktig det er å ta vare på ektefellen i en tjeneste som har en tendens til å kreve svært mye av den enkelte medarbeider.

F.v.: Tore Wollan, Rolf Andvik, Ali Reiner Trolsrud, Simen Trolsrud og Willy Aronsen.
Foto: Arild Viksand/ADAMS.

– Ta godt vare på kona di, for hvis hun har det godt, har du det godt, uansett hvor dere kommer i verden, var rådet fra Andvik.

Kanskje var den ørliten uro i bakhodet på distriktslederen for at Trolsrud og hans amerikanske kone Ali ikke kommer så raskt tilbake til Norge som ønskelig, etter at paret reiser til USA på et studieopphold som i utgangspunktet skal vare i to år.

Paret flytter til Portland i Oregon i midten av august. I løpet av studietiden skal Simen gjøre ferdig sin mastergrad og Ali skal studere kommunikasjon og digital markedsføring.

– Takk for den tilliten og rausheten dere ga en nyutdannet 22-årgammel pastor, sa Trolsrud til menighetsmedlemmene i Vestfold under sin takketale.

– Jeg har vært heldig å få være med Gud på jobb hver dag de siste fire årene. Gud har kalt oss alle til tjeneste, for meg har det vært stort å være med på Guds lag.

Tilbake til nyhetsarkiv