Meny
Lukk
Foto: ASI

Vekkelsesmøter på ASI Scandinavia

Deltakere fra Norge, Sverige, Danmark og Finland fikk en uforglemmelig påske.

LifeStyleTVs lokaler ble fylt opp til maks 14.-18. April i Arvika, Sverige. Endelig kunne en fysisk ASI Scandinavia konferanse arrangeres igjen. Det førte til dager fulle av inspirasjon, evangelisasjonssynergi, latter og klemmer.

«Det var fantastisk,» sa en 22 år gammel deltaker. «Bare tanken på hva Gud gjør nå, å være en del av det og se hvordan han har ledet oss til enhet, til et samstemt sinn for å søke Gud i bønn for vekkelse, brakte meg til tårer. Det var bare så vakkert. Det skjer endelig.»

«Dette var akkurat det jeg trengte,» sa en annen. «Et betydelig vendepunkt i livet mitt,» sa en tredje. Og en fjerde var så takknemlig for hva Gud gjorde disse dagene, at han måtte stoppe nesten med én gang han begynte å si noe for å ikke begynne å gråte.

God mat, flott musikk, herlig felleskap, spennende misjonsfortellinger, nettverksbygging, åtte praktiske workshops å velge mellom, nattverdsmåltid på langfredag og en liten ADRA-hjelpeaksjon for Ukraina, bidro alt til erfaringen. Nytt for i år var ASIx – en tre timer lang workshop der vi jobbet sammen for å utvikle fem spennende misjonsinitiativ. Et par av konferansens høydepunkter var å se hvordan flere som ikke var medlemmer av Adventistkirken og noen helt nye Adventister elsket å være der, og å høre deres spennende vitnesbyrd. Vi må heller ikke glemme de åtte veldig gode plenumsmøtene av pastor Pavel Goia (USA) og Sebastian Matula (Finland), under temaet «Gå». På en gripende måte beskrev de Guds hjerteslag, utrolige kjærlighet og fantastiske nåde. De fortalte om utrolige bønnesvar, kraftfulle vekkelser i datid og nåtid, og kalte oss inderlig til å fortsette fremover på våre knær og til å være «en bedende generasjon». Vi ble oppmuntret til å «be om regn i senregnets tid» (Sakarja 10:1) og fortsette å be inntil Den hellige ånd blir utøst – og ikke stoppe før Jesus kommer igjen. Budskapene bar frukt.

En 30 år gammel deltaker fra Norge beskrev det slik: «En vekkelse har begynt. Jeg tror virkelig det. De siste dagene på ASI Scandinavia har Gud virket på en kraftfull måte. Alle deler av programmet var virkelig ledet av Guds Ånd med tanke på å starte en vekkelse. Etter en tankevekkende, hjertevarmende sabbatserfaring, planla vi spontant å arrangere et bønnemøte kl. 6 neste morgen for å be om vekkelse og utgytelse av Guds Ånd. Folk kom, og under bønnestunden rørte himmelen og jorden hverandre. Den hellige ånd ledet hver bønn, og det var en aldeles hellig stund. Bønneatmosfæren varte gjennom dagen og neste morgen møttes vi igjen kl. 6, og flere folk kom, dermed visste vi at en vekkelse var skapt. Inderlige bønner steg opp, bønner om enhet, vekkelse, senregnet, helliggjørelse og muligheter for folk til å bli kjent med vår beste venn, Jesus Kristus. Vi ble alle fylt med ærefrykt for Gud, en sterk lengsel for hans snare komme, og en stor kjærlighet til dem rundt oss. Selv om konferansen sluttet for noen dager siden, så har vekkelsen bare så vidt begynt.»

Siden da har bønnegruppen «Nordic Prayer Revival» på plattformen Telegram vokst til over 100 medlemmer, og hver morgen mellom kl. 6-7 møtes 30 mennesker for bønn fokusert på misjon og Den hellige ånd. Du som leser dette er herved invitert til å bli med.

«Hvis da mitt folk, som er kalt ved mitt navn, ydmyker seg, ber og søker mitt ansikt og vender om fra sin onde ferd, da skal jeg høre fra himmelen og tilgi deres synd og lege deres land» (2 Krønikerbok 7:14).

«Om to av dere på jorden blir enige om noe de vil be om, skal det bli gjort dem av min far i himmelen» (Matteus 18:19).

Vi håper å se deg ved nådens trone – og gjerne ved vår neste ASI konferanse.

ASI Scandinavia er et blomstrende nettverk av misjonsvirksomheter, bedrifter og lekmenn som deler Kristus på markedsplassen. Totalt har vi nå 25 organisasjoner som medlemmer, f.eks. Fredheim Livsstilssenter og Matteson Misjonsskole her i Norge. ASIs misjon er å inspirere og utruste både unge og voksne til å dele Kristus som lekmenn og bedriftsledere. Les mer her: www.asiscandinavia.org.

Tilbake til nyhetsarkiv