Lukk
En vennegjeng har bidratt med kr 835 000 til TVS-innsamlingen. Nå gjenstår bare kr 700 000 i gaver for å nå målet på kr 14,3 millioner.
Foto: Claus Nybo/Adventist Media Exchange (CC BY 4.0).

Vennegjeng ga kr 835 000 til TVS

Et viktig bidrag i sluttspurten.

I løpet av sommeren har en vennegjeng på 11 personer gitt kr 835 000 til TVS-innsamlingen. For Tyrifjord videregående skole har dette vært et viktig bidrag for å nærme seg målet på 14,3 millioner til rehabilitering av skolen.

I følge Morten Fjelmberg, økonomisjef ved skolen, er det noen venner som har utfordret hverandre til å gi større beløp. Siden beløpene dobles krone for krone, gjør gavene fra vennegjengen at skolen har fått kr 1 670 000 til innsamlingen.

– Det er veldig inspirerende å se enkeltpersoner gi fem- og sekssifrede beløp, sier Fjelmberg, som understreker at ledelsen ved Tyrifjord videregående skole er glade for alle beløp som kommer inn til innsamlingen, uansett størrelse.

Landsinnsamlingen for TVS går nå inn i selve sluttspurten og Fjelmberg håper at vennegjengens gave vil inspirere andre til å sende noen solide beløp til skolen. Tilskuddet fra Adventistkirken krone for krone varer ut september måned, så for skolen er det viktig at folk som gjerne vil bidra i sluttspurten, gjør det nå.

Fjelmberg opplyser at det hver måned er omkring 200 personer som gir gaver til TVS-landsinnsamlingen.

– For meg som sitter og tar imot alle gavene, har det vært veldig inspirerende. Det gir en veldig god følelse av at vi er med og løfter i flokk for å oppgradere skolen vår.

I øyeblikket trenger skolen 700 000 kroner i gaver for å nå innsamlingens mål.

Fjelmberg tror disse gavene må komme fra private givere. Han har en følelse av at menighetene har gitt det de kan.

Fjelmberg er oppmuntret over å se at det i den senere tiden har kommet flere store gaver.

– Det som virkelig monner i innsamlingen er de store gavene, men jeg vil på ingen måte nedtone betydningen av de mange mindre beløpene vi får hver måned, sier økonomisjefen på Tyrifjord videregående skole.

Vipps: «Landsinnsamling TVS» eller nr. 72935
Kontonummer: 3000.30.33003
Merk betalinger med «Landsinnsamling TVS»

Eier av kontoen: Tyrifjord videregående skole, Tyrifjordveien 25, 3530 Røyse

Betaling fra utlandet:
IBAN NO2630003033003
BIC/SWIFT SPSONO22

Tilbake til nyhetsarkiv