Lukk
Tenåringene sammen på Sommerfryd leirsted der de fikk praktiske tips til bibellesning.
Foto: Gry Beate Marley/Adventist Media Exchange (CC BY 4.0)

VinterRelation 2022

Hvorfor bør jeg lese Bibelen?

Helgen 18.-20. februar samlet en gruppe på 36 tenåringer og voksne seg på Sommerfryd leirsted. Det var duket for årets VinterRelation, tenåringshelgen i Nordnorsk distrikt. Ungdommer kom fra Leknes i Lofoten til Vadsø i Finnmark for å samles sammen. SABU var tilstede og sammen med pastorene i NND og frivillige ungdommer så ledet de ut i forum og aktiviteter.

Temaet for helgen var Bibelen. Gjennom en god blanding av undervisning og aktiviteter arbeidet vi med spørsmålene: «Hvorfor bør jeg lese Bibelen? Hva inneholder den egentlig? Hvor kommer den fra?» Tenåringene fikk først litt grunnleggende informasjon om historien til Bibelen og hvordan den er satt sammen, Bibelen og profetiene, og Bibelens store fortelling om Guds redningsaksjon. De fikk også praktiske tips til bibellesning. Det var også en utfordrende og spennende aktivitetsløype ute på lørdag ettermiddag, og lørdagskvelden ble avsluttet tradisjonen tro med badstue og isbading for de tøffeste.

Det er lange reiseveier for å kunne samles i Nordnorsk distrikt, men når vi har kommet frem så er både beliggenheten, fasilitetene og fellesskapet verdt turen.

Tilbake til nyhetsarkiv