Meny
Lukk
Weimar Academy Chorale.
Foto: Josef Kissinger/ADAMS

Weimar-instituttet tildelt akkreditering i seks år

Weimar Institute, kjent for sitt fokus på helse og samfunnstjeneste, ble nylig anerkjent gjennom Western Association of Schools and Colleges (WASC) Senior College and University Commission (WSCUC) for en periode på seks år – med tilbakevirkende kraft fra januar 2018.

Mens instituttets president,  Neil Nedley, gleder seg over anerkjennelsen, ser han også hva dette betyr for elevene.

– Dette til stor nytte for våre studenter når det gjelder kredittoverføring og gradkompatibilitet. Vi gleder oss også over hva dette betyr for kirken vår. Akkrediteringstilsynet har vektlagt vårt adventistiske fokus på helse og samfunnstjeneste, og bekreftet at dette også bidrar positivt i samfunnet rundt oss.

Ledere ved Weimar Institute fokuserer på fremtiden der vekst og utbedring av fasiliteter står på agendaen. Planene inkluderer flere boliger innen august 2019, en Bachelor of Science grad i sykepleie (BSN) for høsten 2019, i tillegg til utviklingen av et velværesenter.

Weimar Institute er en uavhengig syvendedags adventisthøyskole som ligger ved foten av Sierra Nevada i Nord-California, USA. Siden 1978 har visjonen vært å helbrede en lidende verden – et mål som deles av studenter, fakultet og ansatte fra nesten 50 land.

Dersom du er opptatt av helse, har Adventistkirken flere tilbud til deg. Abonner gjerne på kirkens helsemagasin, Sunnhetsbladet!

Tilbake til nyhetsarkiv