Meny
Lukk
Foto: creationsabbath.net
23
okt

Creation Sabbath

Lokale menigheter.

23.10.2021
- 23.10.2021

Creation Sabbath er en årlig feiring av skapelsen. Det er en anledning til å juble, prise og hvile sammen med Gud idet vi gleder oss over alt han skapte.

Syvendedags Adventistkirken har satt av den fjerde sabbaten i oktober hvert år. Poenget med denne årlige feiringen er å «anerkjenne Gud som vår skaper og hvordan denne bibelske læren angår oss … å skape en opplevelse av globalt fellesskap for å fremsette denne troen på en positiv måte.»

Du trenger ikke å være Syvendedags Adventist for å feire dette. ALLE er invitert til å delta i feiringen av Creation Sabbath.

Lokalmenigheter rundt hele kloden lager sine egne tilknyttede aktiviteter og arrangementer denne sabbaten. Du og din menighet inviteres også til å delta med et lokalt arrangement.

Creation Sabbath har sin egen webside som er fullpakket med inspirasjon, praktisk hjelp til å registrere et arrangement, finne et arrangement, prekenforslag, skriftsteder, salmer og sanger, samt forslag til opplegg for barn og unge. Videre finner du et rikt utvalg av videoer, artikler linker til relaterte websider, etc., samt hjelp til å dele dine opplevelser.

Se Tim Standish gi en brukerveiledning for de som vil delta!

Se Henry Stobers film: Skapelsen: Jorden er et vitne!