Meny
Lukk
Foto: SABU
30-01
okt-nov

Teen Forum

30.10.2020
- 01.11.2020

De siste månedene har mange planlagte aktiviteter og arrangement blitt avlyst, men gladnyheten i dag er at nå skal vi endelig få arrangert et Teen Forum igjen.

For å klare å overholde smittevernreglene så har vi leid Halvorsbøle konferansesenter, så vi har nok plass, og tenåringene får soverom med egne dusjer og toaletter som de bruker. Vi har laget et eget smitteverndokument for helgen som må leses før man melder seg på. Kan dere dele denne informasjonen med tenåringene og lederne for tenåringslagene i deres menighet? Så håper vi at vi kan få til en god og velsignet helg sammen. På grunn av smittevern så har vi et maks antall deltagere på 50 stk. Det vil være førstemann-til-mølla-prinsippet. Vi vil ha en venteliste etter det, så hvis noen melder forfall så vil man da bli kontaktet med tilbud om plass.

Arrangementet vil være helgen 30. oktober-1. november. Påmeldingsfrist er 19. oktober! Dette er fordi det kreves en del forarbeid i forhold til smittevern (inndeling i kohorter og romfordeling osv.).

For mer informasjon og påmeldingen gå inn på: https://www.sabu.no/teenforum

Hvis man melder seg på, men får sykdomssymptomer før helgen så skal man bli hjemme, vi vil derfor være fleksible med å refundere påmeldingsavgiften hvis noen ikke kan komme pga. sykdomssymptomer.

Så vær så snill og spre de gode nyhetene så håper jeg at det vil være et arrangement til velsignelse!