Meny
Lukk
Det er gode grunner til å feire Guds kjærlighet uttrykt i skaperverket.
Foto: Adventistkirken/Adventist Media Exchange (CC BY 4.0)

Adventistkirken feirer skaperverket

Sabbaten 22. oktober vil Adventistkirken globalt feire Guds skaperverk.

Hver dag nyter vi godt av Guds kjærlighet uttrykt gjennom skaperverket. En vakker solnedgang, bienes utrettelige arbeid for å pollinere, en valps tillitsfulle blikk skaper glede. De er også eksempler på Guds kjærlighet.

Den nest siste sabbaten i oktober hvert år, vil adventister over hele verden feire skaperverket i takknemlighet til Skaperen. Denne dagen vil vi minne hverandre om hvor fantastisk Gud har skapt oss og alt omkring oss. Vi tenker også på det ansvaret vi har som forvaltere av skaperverket.

Syvendedags adventister markerer på mange måter en feiring av skaperverket hver eneste uke. Sabbaten ble gitt oss mennesker som klimaks på Guds skaperhandling. Ved slutten av skaperuken vurderte Gud det han hadde gjort. «Gud så på alt det han hadde gjort, og se, det var svært godt! Og det ble kveld, og det ble morgen, sjette dag» (1 Mosebok 1:31).

Syvendedags Adventistkirken har laget gode ressurser for å feire skapelsen i menighetene. En internasjonal nettside for Creation Sabbath inneholder mange ressurser til bruk på dagen. Her finner man både forslag til taler, videoer, artikler og bøker.

Her finner du en PowerPoint presentasjon som kan brukes i kirkene.

Her finner du en samling bilder tilknyttet Creation Sabbath som kan benyttes til kunngjøring og annet materiell.

Tilbake til nyhetsarkiv