Meny
Lukk
Foto: Hope Channel International

Aksjon Facebook 2024

Hope Channel Norge mobiliserer nå til ny aksjon i sosiale medier i 2024.

Sosiale medier

Hope Channel Norge mobiliserer nå til ny aksjon i sosiale medier i 2024. Sosiale medier representerer en unik plattform for å møte mennesker vi ellers aldri kommer i kontakt med.

Adventist-Norges sjenerøse bidrag i den årlige Aksjon Facebook-kampanjen setter tusenvis av mennesker i direkte kontakt med adventbudskapet via strømmetjenester på www.hopechannel.no.

Aksjon Facebook 2024

I forberedelse til 2024, viser vi til vedlagte giro i november utgaven av Adventnytt.

100% av innkomne pengegaver i november og desember 2023 er øremerket Aksjon Facebook 2024, slik at Adventist-Norge avgjør omfanget av kampanjen.

Animasjonsfilm

Hope Channel Norge presenterer animasjonsfilmen «The Great Controversy», basert på Ellen G. Whites litterære klassiker. Animasjonsfilmen er unik med sin nyskapende animasjonsteknikk som visualiserer kampen mellom Jesus Kristus og Satan på en episk og innovasjonsrik måte.

Animasjonsfilmen er produsert av Hope Channel International. Derek Morris, president for Hope Channel International, anbefaler filmen på det varmeste: «Vi er begeistret over å gi nytt liv til denne livsviktige historien gjennom animasjonsteknikker. «The Great Controversy» er et kraftig verktøy for å dele budskapet om håp og frelse med publikum over hele verden».

Hvis Gud er god …

Filmen følger Naomi, en 18 år gammel jente som søker etter sin identitet og frihet gjennom opprør, under påvirkning av kjæresten Danny. Underveis er hun hjemsøkt av fortiden sin og må ta en avgjørelse for livet og for evigheten.

Bli med Naomi på hennes reise mens hun utforsker virkningen av den store kontroversen i sitt daglige liv og oppdag svaret på spørsmålet: Hvis Gud er god, hvorfor tillater han ondskap og lidelse?

Hva med deg?

Facebook-kampanjer er et redskap som gjør det umulige mulig. Ved kun et tastetrykk kommer mennesker i berøring med adventbudskapet.

Bli med i innspurten i verdens historie og bidra til at evangeliet om Jesus Kristus når ut «på torget» der folk flest befinner seg anno 2024, på sosiale medier!

Bruk giroen i november utgaven av Adventnytt i 2023, eller send din pengegave til kontonummer: 3000.30.37777. Merk innbetalingen med «Aksjon Facebook 2024».

Gi ønsket beløp med Vipps! Vipps #654357 (Hope Channel Norge – Syvendedags Adventistkirken).

Tilbake til nyhetsarkiv