Meny
Lukk
Alfa og Omega-serien av Ellen G. White blir nå tilgjengelige som lydbøker for gratis nedlasting.
Foto: Tor Tjeransen/Adventist Media Exchange (CC BY 4.0)

Alfa og Omega-serien som lydbok

Den store strid-prosjektet.

Syvendedags Adventistkirken har kjøpt rettighetene til lydbokversjonen av alle de fem bøkene i Alfa og Omega-serien av Ellen G. White, og vil tilby dem for gratis nedlasting. Tiltaket er Norges bidrag i Generalkonferensens store satsing på å distribuere Mot historiens klimaks.

Nå ber Adventistkirken om medlemmenes hjelp til å finansiere kjøpet. Det er KABB – Kristent Arbeid Blant Blinde som har lest inn de åtte bindene i den norske Alfa og Omega-serien. Da Norsk Bokforlag utga bokserien på nytt i 1990, valgte man å utgi de fem opprinnelige bøkene i åtte bind.

Når lydfilene nå blir tilgjengelig for publikum, vil de presenteres som de opprinnelige fem bindene Ellen G. White skrev: Patriarker og Profeter, Profeter og Konger, Slektenes Håp, Apostlenes liv og tjeneste, Mot historiens klimaks.

Generalkonferensen har oppfordret til storstilt distribusjon av Mot historiens klimaks i det som kalles The Great Controversy Project 2.0. I Norge vil vi gjøre mer enn bare å distribuere Mot historiens klimaks. Vi vil gjøre alle fem bindene tilgjengelig.

Vi ber om medlemmenes hjelp til å finansiere kjøpet av rettighetene til lydbøkene. Distriktene og unionen tar om lag halvdelen av kostnaden på Kr 180.000, men vi håper at medlemmer over hele landet vil bidra til å gjøre disse fem bøkene i kjernen av Ellen G. Whites forfatterskap tilgjengelig.

Send ditt bidrag til dette prosjektet i dag! Bidrag sendes til konto 3000.30.33100 eller via Vipps #17268 (DNU Syvendedags Adventistkirken). Merk innbetalingen med «Lydbok».

For å oppnå maksimal distribusjon av disse inspirerte bøkene vil Den norske union gjøre dem tilgjengelig både på Spotify, EGW Writings og gjennom LifeStyleTVs nye app.

Tilbake til nyhetsarkiv