Meny
Lukk
Foto: MarcosMartinezSanchez/iStock

Bønnemøter på Zoom hver eneste tirsdag

Uansett hvor du er, kan du være med.

Mange menigheter har sin egen bønnekoordinator. En av disse er Alis Danielsen, som er bønnekoordinator i Sandefjord. Hennes engasjement gjennom mange år har vært til stor inspirasjon for mange, og hun er ikke alene. Det finnes flere mennesker rundt omkring som løfter opp sine medmennesker og menigheten i bønn til Gud. Dette «usynlige» arbeidet er avgjørende for all framgang, og Bibelen gir oss innblikk i flere som forstod betydningen av bønn. Dronning Esters erfaring og fokus på faste og bønn er et eksempel vi kan ta med oss.

Ikke alle menigheter kan arrangere egne bønnemøter gjennom uka. Dette har Knut-Helge og Irene Størkersen gjort noe med. Som ansvarlig for bønnetjenesten i ØND, og med støtte fra Willy Hugstmyr i NND, arrangerer de egne bønnemøter på Zoom hver tirsdag kl. 18:30. Så uansett hvor du er i verden, kan du med litt teknologi, delta i et bønnemøte i regi av Syvendedags Adventistkirken i Norge.

Som mange allerede har forstått, blir det ikke noe vanlig bønneseminar slik vi har hatt tidligere. Men det jobbes med et nasjonalt bønneseminar på Zoom i løpet av høsten. Mer informasjon kommer.

Klikk her for å linke deg på til bønnemøtet!
Meeting ID: 631 096 8054
Passcode: 6rq2Hy

Tilbake til nyhetsarkiv