Lukk
Bildet er fra den polsk-ukrainske grensen og illustrerer sorgen som krig fører med seg.
Foto: Britt Celine Oldebråten/ADRA Norge

Det finnes ikke en eneste vinner

Krigen i Ukraina fortsetter å ta liv, og alle taper.

Vår søsterorganisasjon ADRA Ukraina gjør alt de kan inne i det krigsherjede landet for å hjelpe. Herfra er vi imponert og rørt over den innsatsen de viser og det de får til. Vi ber for deres sikkerhet hver dag. Ukraina vil trenge vår støtte i lang tid fremover, og vi er fra vår side bestemt på å ville hjelpe. Takk til deg som gir til dette arbeidet i Norge, og som gjør ADRAs hjelpearbeid mulig både i Ukraina og i landene langs grensen.

La barna leve i fred!

Tusener av mennesker er på flukt. Alle levde de sine liv, hadde håp og drømmer for framtiden. Nå vet ingen hva fremtiden bringer: «Vi trenger fred for barna våre. Vi vil tilbake og la barna leve i fred.»

ADRA og Adventistkirkenes frivillige i nabolandene har jobbet langs grenser i Europa siden krigen startet for snart to uker siden. Der tilbys velkomstpakker med nødvendig innhold, transport, bensin og psykososial støtte. ADRA hjelper barn, kvinner, eldre, funksjonshemmede og syke mennesker til vertsfamilier og steder de kan være. Noen kirker er gjort om til sovesaler og krisesentre. «Sånn er kirken,» sier noen.

Takk

Takk for all støtte som bidrar til at ADRA stadig kan oppskalere arbeidet – og også å hjelpe i Ukraina i lang tid fremover.

Takk for all forbønn for mennesker som er rammet av krigen.

Gi her!

Du kan også gi til konto: 3000.30.31035 – Merk Ukraina

Tilbake til nyhetsarkiv