Meny
Lukk
Foto: https://creationsabbath.net/social-media-images

Det storslåtte skaperverket

Ny film lovpriser skaperverket.

Geoscience Research Institute, et forskningsinstitutt drevet av Syvendedags Adventistkirken har kommet med en vakker film i anledning markeringen av Skapelsessabbaten (Creation Sabbath) 23. oktober. Målet med filmen er at det storslåtte i skaperverket må åpne våre øyne for Guds nærvær.

Creation Sabbath er en årlig feiring av skapelsen. Det er en anledning til å juble, prise og hvile sammen med Gud idet vi gleder oss over alt han skapte.

Syvendedags Adventistkirken har satt av den fjerde sabbaten i oktober hvert år. Poenget med denne årlige feiringen er å «anerkjenne Gud som vår skaper og hvordan denne bibelske læren angår oss … å skape en opplevelse av globalt fellesskap for å fremsette denne troen på en positiv måte.»

Du trenger ikke å være Syvendedags Adventist for å feire dette. Alle er invitert til å delta i feiringen av Creation Sabbath.

Lokalmenigheter rundt hele kloden lager sine egne tilknyttede aktiviteter og arrangementer denne sabbaten. Du og din menighet inviteres også til å delta med et lokalt arrangement.

Creation Sabbath har sin egen webside som er fullpakket med inspirasjon, praktisk hjelp til å registrere et arrangement, finne et arrangement, prekenforslag, skriftsteder, salmer og sanger, samt forslag til opplegg for barn og unge. Videre finner du et rikt utvalg av videoer, artikler linker til relaterte websider, etc., samt hjelp til å dele dine opplevelser.

Se Tim Standish gi en brukerveiledning for de som vil delta!

Se Henry Stobers film: Skapelsen: Jorden er et vitne!

 

Skjelettet av verdens største triceratops dinosaur ble solgt til en ukjent person for om lag 54 millioner kroner på en auksjon i Paris 21. oktober. De store dyrene som en gang streifet omkring på kloden, stiller oss overfor mange spørsmål.

Professor Arthur Chadwick fra Southwestern Adventist University i Texas, har studert dinosaurer i en lang yrkeskarriere. Hør hva han har å si om disse store dyrene i denne filmen.

Tilbake til nyhetsarkiv