Meny
Lukk
Foto: Tor Tjeransen/Adventist Media Exchange (CC BY 4.0)

Direktesending 13. november

Alle engasjert 2021.

Vi ser virkelig fram til programmet som skal sendes direkte fra Mjøndalen Adventistkirke den 13. november. Nå er vi klar med en ny teaser som kan vises i kirken denne sabbaten, den 23. oktober. Du finner den her: www.adranorge.no/alleengasjert, eller her:
https://www.dropbox.com/s/necrn9c4fa8dvcd/Nidelven%20teaser.mp4?dl=0

Det kommer én ny film til menigheten hver sabbat – til og med 13. november.

Vi ønsker å vise mange innslag (film, bilde og hilsen) fra menigheter, skoler og grupper over hele Norge. Send oss gjerne det du har!

Høsten er Hjelpeaksjonstid for ADRA og Adventistkirken i Norge sammen. Menigheter og skoler over hele landet har vist stor oppfinnsomhet for innsamlingen gjennom mange år, og dette ble aktualisert både i år og i fjor, fordi dør-til-dør-innsamling har vært vanskelig å få til mange steder.

I direktesendingen fra Adventistkirken i Mjøndalen 13. november kl. 19, vil vi feire Hjelpeaksjonen med aktive innslag fra hele landet, heie på hverandre og glede oss over resultatene. Vi skal minne hverandre om at det er Jesus som kaller oss til tjeneste for vår neste; som kaller oss til å vise trofasthet, raushet og samfunnsansvar etter hans eksempel. Vi skal også få høre takken fra de som får hjelp og nye muligheter i livet, mye på grunn av vår innsats.

Sendingen strømmes direkte lørdag 13 november kl. 19.00 fra www.adranorge.no/alleengasjert

Vil du heller komme i kirken? Velkommen! Kom i god tid!

Programmet fra Mjøndalen markerer slutten på årets bønneuke i Adventistkirken, og bønn og fokus på tjeneste blir også tema for kvelden.

 

Har du lederansvar eller er informasjonsansvarlig i kirken?

Her er det du skal gjøre nå:

  1. Fortell om programmet i kirken og vis motivasjonsfilmen: Det blir én ny film hver sabbat fram t.o.m. 13. november:
    På siden adranorge.no/alleengasjert finner du en film som er ment å vises nå førstkommende sabbat 17. oktober i kirken. Eller du kan bruke denne lenken: https://www.dropbox.com/sh/ou6ms9vccue32x2/AABfoZgN2cMSQ_CrzJSG44Kha?dl=0
    (Virker ikke lenken direkte, kan du kopiere den inn i nettleseren din.)
  2. Del plakat på menighetens nettsteder og sosiale medier: Du finner det under ressurser – her: https://www.adranorge.no/alleengasjert/
  3. Vi vil gjerne vise innslag fra menigheter, skoler og grupper over hele Norge. Sørg for at noen filmer fra noe av det dere gjør eller har gjort – og sett sammen et videoinnslag fra aktiviteten. Videoen skal være på maksimum to minutter og i horisontalt format.
    Send innslaget til haugen@adranorge.no. Eventuelt gjennom wetransfer.com(Det er gratis og sørger for at vi får best mulig kvalitet på innslagene.) Fristen for å sende inn er 1. november.

Vi sees den 13. november!

P.S. Tips: Hva med å samle menigheten lokalt til en felles visning denne kvelden?

Tilbake til nyhetsarkiv