Meny
Lukk

Høstmøter i Arendal

Evangeliet forkynt i både taler og toner.

Den 3. september møttes sørlandsmenighetene til høstmøter i Arendal Adventistkirke. Menigheten hadde gjort en omfattende dugnadsinnsats både utendørs og innendørs, og kunne i tillegg ønske velkommen med godt vær. Vi var takknemlige for alle som kom fra fjern og nær både som deltakere og talere, både medlemmer og andre besøkende.

Harald Giesebrecht med Tiani Præstiin, Isabel Johansson og Håkon Liseth Giesebrecht besøkte oss fra SABU, og holdt møter sammen med barn og ungdom i salene i 1. etasje. På flere måter formidlet de gode tros- og livsstilsvalg, noe som tydelig interesserte og gledet tilhørerne. De unge var også glade for å møte venner fra nært og fjernt.

I kirkesalen i 2.etasje ledet vår egen Brit Bjerkenes sabbatsskolen, og hjalp oss nok et skritt videre i studieleksenes utfordringer dette kvartalet. Vidar Hovden fra Møre talte ved gudstjenesten og ettermiddagsmøtet. Fokus var på endetidstalene til Jesus og Peter (Matteus 24 og Apostlenes gjerninger 2). Vi fikk møte positive tegn til hverdagsinspirasjon, som gir både livskraft og håp. Konklusjonene ble forsterket med Vidar Hovdens egne sanger og panfløytespill.

Siste samling på dagen, var et felles sang- og musikkprogram i kirkesalen – med allsang, kor, grupper og solister. Menighetskoret, barnekoret, jentekoret og Filippinerkoret fra Arendal menighet, pluss Daniella Halvorsen med fløyte og sang, og enda noen til, presenterte sine deler i et program som understreket forkynnelsen fra tidligere på dagen.

Tilbake til nyhetsarkiv