Meny
Lukk
Foto: abluecup/iStock

Kurs i å holde digitale møter

Hvordan utvikle digitale muskler.

Workshopen er utsatt til tirsdag 4. januar klokka 10.00-12.00.

Påmelding til undertegnede. Når du har meldt deg på mottar du en kalenderinvitasjon i innboksen din. Når du godtar den/takker ja til den, legger workshopen seg inn i kalenderen din. Der vil du også finne igjen møtekoblingen.

 

Pandemien har dessverre tatt en vending som gjør at det igjen er aktuelt med flere digitale møtepunkter i kirkene våre.

Tirsdag 21. desember er du invitert til en digital workshop som kan bidra til å utvikle de digitale musklene dine. Tidspunktet er klokka 10.00-12.00.

Vidar Hovden vil lede møtet og Øyvind Gjengstø vil holde en andakt. Christer Andvik vil forklare forskjellen på å logge seg på Office lokalt og via nettet. Visste du at det åpenbarer seg mange spennende muligheter, hvis du gjør det sistnevnte? Dette er muligheter som kan være aktuelle i digitale møter. Men kanskje du også har noen ideer, tips eller triks du kan dele? Herved utfordrer jeg deg til å tenke på noe du kan eller gjør som vi andre kan ha glede av å vite. Hvis du har noe å dele i møtet, send meg en e-post, slik at det kan bli en del av programmet.

Fokus i den første timen vil være å dele ideer og gi tips om forskjellige digitale verktøy, som blant annet kan bidra til interaktivitet. Den siste timen er satt av til å svare på konkrete spørsmål og eventuelt gi starthjelp til å komme i gang med digitale møter som for eksempel sabbatsskole, bønnemøter, styremøter, digitale gudstjenester og så videre. Noen av ideene vil også være nyttige for dere som strømmer gudstjenester. De som føler de har størst utbytte av å kun være med på første del, kan forlate møtet når del to begynner.

For å utfordre oss litt ekstra blir denne workshopen i Teams. Du vil motta kobling til møtet etter påmelding. Du melder deg på ved å sende en e-post til denne adressen: nina.myrdal@adventist.no.

Tilbake til nyhetsarkiv