Meny
Lukk
Foto: Atle Haugen

Lagersalg for Studentprogrammet

Unik anledning.

Carlos Tenold har ledet Studentprogrammet på Norsk bokforlag i mange år. Men nå er «barna hans» borte, og han står igjen med alle bøkene de skulle solgt. Carlos er alltid optimist, og håper han neste år kan ønske en ny gruppe sommerkolportører velkommen. I mellomtiden har han lageret litt for fullt av bøker, og vil gjerne få solgt ut noe mens vi venter på bedre tider.

Som Jóhann Jóhannsson meldte i økonomirapporten, har pandemien rammet Norsk bokforlag og Studentprogrammet hardt. Bøker for over 3 millioner kroner fyller lagerhyllene på forlaget. Flotte bøker som ville gledet mange gjennom salget studentene vanligvis står for.

Foto: Atle Haugen.

Victor Marley er også opptatt av Studentprogrammet og spredningen av litteratur. De fulle lagrene på forlaget tynger sterkt på økonomien. Derfor lanseres det mange tiltak for å få solgt ut mest mulig. I den anledning kommer det derfor et spesialtilbud. Bøkene Victor viser frem på bildet, tilbys til bare litt over selvkost og langt unna normal utsalgspris. Det er flotte, nye bøker for både barn og voksne. Dette er et unikt tilbud du bør benytte deg av. Samtidig er du med på å holde i live drømmen om at studentprogrammet som har hjulpet så mange studenter fra fattige land til gode og viktige stillinger rundt om i verden, kan komme i gang igjen.

Se annonsen fra forlaget og koden du må bruke for å få del i dette tilbudet, på side 19 i denne linken!

Tilbake til nyhetsarkiv