Lukk
Foto: Silvia Pel

Levende vann sommerleir 2021

Kalt. Utvalgt. Trofast.

Fra den 6. til 11. juli ble Levende vann sommerleir holdt på Fyresdal kurs- og leirsted. På grunn av koronasituasjonen hadde vi satt et foreløpig tak på 200 deltagere, men etterspørselen var stor og siden trinn tre av samfunnets gjenåpning lettet på reglene endte vi opp med bortimot 300 deltagere.

Leirstedet gir en fantastisk ramme til arrangementet. Med strandlinje, lekeplass, kanoer og flotte turstier, er det tilrettelagt for en avkoblende familieopplevelse. Store og små nøt dager med påfyll for kropp og sjel. Barna og ungdommene var engasjert med møter og aktiviteter i fire forskjellige alderstrinn, ledet av dyktige lærere. Over 100 barn og unge deltok på leiren i år. Hobbykokken Mario Kellmann og teamet hans overrasket igjen med deilig plantebasert mat fra kvalitetsråvarer.

For første gang hadde vi et stevne uten oversettelse, siden gjestetalerne fra utlandet ble avlyst. Joakim Hjortland, Kenneth Jørgensen og Daniel Pel var hovedtalere, men det var også en rekke andre som bidro. Temaet for leiren var: «Kalt. Utvalgt. Trofast.» – hentet fra Åpenbaringen 17:14 «De skal føre krig mot Lammet. Men Lammet er herrenes herre og kongenes konge og skal seire over dem sammen med sine, de kalte og utvalgte og trofaste.»

Alle møtene ble strømmet direkte, og er nå tilgjengelige på Levende vanns webside.

Det var ellers mye flott sang og musikk. Vitnesbyrdsmøtet sabbats ettermiddag er alltid et høydepunkt. I år hadde vi til og med barnevelsignelse, og glade sanginnslag fra barna og ungdommene satte prikken over i’en. Vi opplevde også et herlig bønnefellesskap i løpet av leiren, og fredag ettermiddag hadde vi et spontant foreldreforum, der vi som kristne foreldre fikk komme sammen og utveksle tanker og ideer og be for og med hverandre.

Som avslutning på sabbatskveldsmøtet beveget forsamlingen seg ned til Fyresvatn og var vitne til en minneverdig dåp – med en oppfordring til oss alle om å fornye pakten med vår Herre.

Vi er takknemlig til alle som bidro på forskjellige måter, og mest av alt er vi takknemlig til Gud som holdt sin hånd over arrangementet og lot det bli til velsignelse og inspirasjon for mange.

Tilbake til nyhetsarkiv