Meny
Lukk
Atle Haugen er fra 1. januar ny redaktør for Adventnytt.
Foto: Tor Tjeransen/Adventist Media Exchange (CC BY 4.0)

Ny redaktør av Adventnytt

Atle Haugen er redaktør for Adventnytt fra 1. januar.

Fra 1. januar er Atle Haugen redaktør for Adventnytt. Det betyr at han har ansvar for bladet fra og med marsutgaven. Han tar over etter Tor Tjeransen, som har vært redaktør siden august 2010.

Haugen har erfaring som pastor i Østfold og Tromsø og har vært distriktsleder i Nordnorsk distrikt. De senere årene har han vært pastor for menigheten på Tyrifjord i tillegg til å undervise i Kristendom og Religion. Nå er han pastor i Cornelius menighet i Oslo og underviser inn til videre fortsatt på TVS.

En ny redaktør kan bety spennende endringer for bladet.

– Jeg drømmer om at bladet kan løfte og inspirere. Dessuten håper jeg at vi kan få enda flere glimt av det som skjer rundt omkring i menighetene.

Haugen forteller at han også ønsker å styrke den systematiske undervisningen i bladet. Temaet disippelskap er han veldig opptatt av.

– Jeg vil gjerne bidra til at vi sammen kan bli utrustet til å være trofaste etterfølgere av Jesus.

Leserne av bladet skal ikke vente seg drastiske omlegginger på grunn av redaktørskiftet.

– Jeg ønsker ingen revolusjon, men at vi kan utvikle bladet sammen, forklarer Haugen.

Redaktørskiftet er en del av en omorganisering ved unionskontoret for å gi bedre samhandling mellom Norsk Bokforlag, Norsk Bibelinstitutt og unionens medieavdeling. De tre enhetene skal koordineres gjennom et nyopprettet Evangeliserings- og mediesenter, som Tjeransen skal lede. For å gi ham mer tid til å arbeide med utvikling av ressurser til evangelisering, var det viktig å frigjøre ham fra oppgaven som redaktør for bladet.

Tilbake til nyhetsarkiv