Meny
Lukk
Foto: SAHA

SAHA helsekongress

Ny påmeldingsfrist.

Syvendedags Adventistenes helsearbeiderforening (SAHA) inviterer til en spennende helsekongress om Tro og psykisk helse på Quality Hotel Expo på Fornebu helgen 18.-20.mars 2022. Kongressen er aktuell for flere enn helsearbeidere.

Vi gleder oss over at mange har allerede meldt seg på helsekongressen, men har plass til-, og ønsker oss enda flere deltakere. Se mer info på SAHAs webside!

Ny påmeldingsfrist er 31.januar.

Hovedforeleserne er Niels Christian Hvidt og Torben Bergland. I tillegg får vi spennende foredrag fra Kari Halstensen og Helgi Jónsson, og mange spennende workshops.

Niels Christian Hvidt er dr. Theol. og professor i eksistensiell og åndelig omsorg på Sundhedsvidenskab på Syddansk Universitet. I sine foredrag redegjør Niels Christian Hvidt for ti års dansk grunnforskning på forholdet mellom tro og helse. Han har vært initiator og leder for dette, blant annet med en stor studie om Adventisters og Bapitisters helse sammenlignet med normalbefolkningen.

Torben Bergland er Associate Director i Health Ministries Department i Adventistkirkens hovedkontor i Washington, USA. Der har han spesielt fokus på psykisk helse, og menighetsansattes helse og velvære. Bergland er utdannet psykiater med spesiell interesse innen depresjon, angst og personlighetsforstyrrelser. Han har også vært leder ved depresjonsavdelingen på Modum Bad.

Tilbake til nyhetsarkiv