Lukk
Studentprogrammet til Norsk Bokforlag hadde i november seminar for studenter fra Kenya og Tanzania.
Foto: Dancan Kamau og Stephen Kirui

Snart kommer sommeren og studentene

Vi satser på fullt program i 2019.

Studentprogrammet til Norsk Bokforlag hadde i november seminar for studenter fra Kenya og Tanzania. Møtene ble holdt på Watamu Adventist Resort i Kenya. Mange temaer skal dekkes på kort tid, og det kan nok være krevende for noen av studentene å forestille seg hvordan det vil være å komme til et så fremmed, kaldt og vått land som Norge. Ta derfor veldig godt imot dem til sommeren. Vi har oppfylt endrede krav fra UDI og satser på fullt program i 2019.

Plenumsmøtene ble holdt av Carlos Tenold, Purity Muchiri, David Omayio, Josephat Mobagi og undertegnede. Det ble også avholdt intervjuer og gruppemøter.

Det er oppmuntrende å oppleve hva studentene får til etter endt utdannelse. Eksempelvis var lederen på konferansesenteret en tidligere deltaker i studentprogrammet.

Studentene selger bøker fra dør til dør i sin sommerferie, men deres tilnærming i denne jobben er å invitere kundene til å være med å bygge Afrika. Boksalget er kun middelet. I tillegg er de ambassadører for Adventistkirken, både overfor alle de møter og ved at de deler ut materiell for menigheten. Mange tar dessuten del i lokale menighetsaktiviteter.

Tilbake til nyhetsarkiv