Lukk

Sunn seksualitet – i et kristent perspektiv

Et viktig og aktuelt tema behandles av dyktige fagpersoner.

SAHA inviterer til en helsekonferanse fylt med viktige tema som behandles av dyktige fagpersoner. Dette bør du få med deg.

Det er viktig å snakke om seksualitet på en informert og intelligent måte. Både unge og eldre fortjener at kristne snakker om seksualitet på en troverdig måte som både tar Bibelen på alvor og forstår utfordringene seksualiteten møter i vårt moderne samfunn.

SAHAs helsekonferanse 2024 vil gi deg ressurser til å snakke om aktuelle spørsmål knyttet til mennesker seksualitet på en informert og god måte.

Plenumsmøtene blir på engelsk med mulighet for simultanoversettelse for dem som ønsker det. De parallelle kursene blir på både på norsk og engelsk.

Sjekk det spennende programmet og les om foredragsholderne.

Kongressen holdes på Quality Hotel Expo, Fornebu, Oslo fra 8.-10. mars 2024. Påmelding og mer informasjon finner du på sahanorge.no.

Meld deg på SAHAs helsekonferanse nå.

Sørg for å få med deg de gunstige prisene for påmelding til konferansen ved påmelding innen 14. januar. Det er mulig å melde seg på senere, men hotellet kan ikke garantere rom for påmeldte etter utgangen av 14. januar.

Tilbake til nyhetsarkiv