Meny
Lukk
Erik Steinsvåg (t.v.) slutter som daglig leder for Kurbadet i Oslo 15. oktober 2023. Daniel Riley tar over ansvaret fra samme dato.
Foto: Jóhann E. Jóhannsson/Adventist Media Exchange (CC BY 4.0).

Vaktskifte på Kurbadet i Oslo

Daniel Riley tar over etter Erik Steinsvåg.

Den 15. oktober 2023 blir det vaktskifte på i stillingen daglig leder på Kurbadet i Oslo, hvor Daniel Riley (28) overtar stafettpinnen etter Erik Steinsvåg (68) som pensjonerer seg fra denne stillingen etter godt og vel 10 års lederskap.

På styremøte for Kurbadet i Oslo, den 12. oktober 2023, takket styret Erik for hans innsats. Han har gjort et utmerket arbeid med å lede den daglige driften på Kurbadet, håndtere alt rundt leieforhold for studenthyblene og profesjonelle leietakere, samt fått gjennomført daglig vedlikehold og større oppgraderinger av eiendommen. Flere større renoveringsprosjekter er gjennomført på hans vakt. Erik har brent spesielt for at de unge studentene som bor på Kurbadet, skal ha det trygt og godt. Han har stått på sent og tidlig når uventede situasjoner har meldt seg. Stillingen som daglig leder på Kurbadet er en 50 % stilling. I den andre halvdelen har Erik vært ansatt i Adventistkirken som Eiendomsforvalter. Han fortsetter i denne stillingen.

– Jeg er veldig takknemlig for å ha arbeidet for Kurbadet og ungdommen i ti år med gode minner i hjertet, strevsomme år med vakt 24/7. Jeg vil savne Kurbadet og ikke minst menneskene jeg har blitt veldig glad i og som har satt sine spor i meg, sier avtroppende leder av Kurbadet.

Daniel Riley overtar som daglig leder for Kurbadet i 50 % stilling, kombinert med en 50 % stilling som miljøarbeider på Kurbadet, finansiert av Østnorsk distrikt. Daniel er utdannet elektriker og har nylig gjennomført en bachelorgrad i kristent ungdomsarbeid fra Menighetsfakultet. Han har assistert og vikariert for Erik under studietiden. Han er også engasjert Betel menighets arbeid i Oslo generelt og spesielt i ungdomslagets arbeid. Daniel har mange gode tanker, ideer, visjoner og entusiasme for oppgaven. Han har en god sammensetning av kompetanse og egenskaper for disse oppgavene.

Som miljøarbeider skal Daniel, blant annet, arbeide tett sammen med pastor Simon Levi Lie-Bakken, som fra høsten 2023 er ansatt i Østnorsk distrikt som ungdomspastor i Oslo og pastor for Cornelius menighet, som nå har sitt møtested på Kurbadet i Oslo.

– Jeg har bodd på Kurbadet i fire år mens jeg har studert. I løpet av denne tiden har jeg sett hvor mye potensiale vårt bygg i sentrum av Oslo kan ha, sier Daniel Riley.

– Sammen med pastor-teamet og andre aktører ønsker jeg å være med på å aktualisere drømmene og visjonene Adventistkirken sentralt og lokalt har for arbeidet i Akersgata 74.

– Jeg er veldig takknemlig for det gode samarbeid jeg har hatt med Erik Steinsvåg og det arbeid han har utført og ønsker ham alt godt når han går inn i en ny fase av sitt liv, sier Jóhann E. Jóhannsson, styreleder for Kurbadet i Oslo.

– Jeg er også veldig glad for at vi har fått Daniel Riley som ny leder og miljøarbeider for det viktige arbeid som gjøres på Kurbadet.

Tilbake til nyhetsarkiv