Lukk
Foto: Tor Tjeransen / Adventist Media Exchange (CC BY 4.0)

Vil du bidra med musikk under generalkonferansen i 2025?

Generalkonferansen åpner for bidrag i St. Louis 3.-12. juli 2025.

Når Adventistkirken hvert femte år arrangerer generalkonferanse, er det et viktig møte for å beslutte overordnede saker og velge kirkens internasjonale ledelse. Men det er også en åndelig fest og en møteplass for adventister fra hele verden.

På dette arrangementet kan du kanskje være med å bidra med dine talenter innenfor sang og musikk. Nå har verdensforbundet til Adventistkirken åpnet opp for søknader for å være med å bidra med musikk.

Generalkonferansen arrangeres fra 3.-12. juli 2025 i St. Louis i Missouri i USA. Vanligvis arrangeres disse konferansene hvert femte år, men på grunn av pandemien ble den konferansen som skulle vært arrangert i 2020 utsatt til 2022. Når vi kommer til sommeren 2025 er det altså bare tre år siden forrige generalkonferanse. Riktig nok var konferansen i 2022 en betydelig nedskalert versjon av den måten slike konferanser har vært de siste 30 årene.

Hvis du vil bidra med musikk, må du søke gjennom en digital søknadsprosess.

Her er lenken til søknadsprosedyren.

Vær oppmerksom på følgende:

  • Det er ikke mulig å lagre en delvis utfylt søknad.
  • Du må sende inn et anbefalingsbrev fra din lokale pastor eller tillitsvalgt.
  • En demo (MP3 eller video) må sendes inn for å fullføre søknaden.
  • Musikerne er selv ansvarlige for alle kostnader knyttet til å delta på samlingen, inkludert flybilletter, overnatting og mat.
  • Søknadsfristen er 31. mars 2024.
  • Etter at du har registrert deg, vil du få beskjed fra Generalkonferansen om du ble valgt ut. Vent med å planlegge reisen til du har mottatt denne bekreftelsen.
Tilbake til nyhetsarkiv