Meny
Lukk
Foto: Adventistkirken

10 dager i bønn 2022

 

Klikk på denne lenken for å delta på Ti dager i bønn: https://us02web.zoom.us/j/6310968054?pwd=emsrU2VYZWliODZLZWM0VCtySEtQUT09

Meeting ID: 631 096 8054
Passcode: 6rq2Hy

Lesningene for 10 dager i bønn finner du her.

Bønneteamet i Adventistkirken DNU inviterer til 10 dager i bønn, et fellesskap i andakt og bønn der vi møtes på Zoom hver kveld fra den 5.-14. januar kl. 18:30. Pålogging ved å trykke på linken over.

Jeg minner om Bibelske løfter knyttet til bønn:

(Jesus sier) «Når dere ber, skal dere ikke gjøre som hyklerne. De liker å stå i synagogene og på gatehjørnene og be for å vise seg for folk. Sannelig, jeg sier dere: De har alt fått sin lønn. Men når du ber, skal du gå inn i rommet ditt og lukke døren og be til din Far som er i det skjulte. Og din Far som ser i det skjulte, skal lønne deg» (Matteus 6:5-6).

(Engelen sa til Maria) «Og hør: Din slektning Elisabeth venter en sønn, hun også på sine gamle dager. Hun som de sa ikke kunne få barn, er allerede i sjette måned. For ingenting er umulig for Gud» (Lukas 1:36-37).

«Jeg (Jesus) sier dere: Be, så skal dere få. Let, så skal dere finne. Bank på, så skal det lukkes opp for dere. For den som ber, han får. Den som leter, han finner. Og den som banker på, skal det lukkes opp for» (Lukas 11:9).

I Guds rike er bønnen en del av Guds plan. Jeg tror Jesus ble glad da disiplene kom til ham og sa: «Lær oss å be.» Og svaret de fikk var dette: «Når dere ber, skal dere si: Far! La navnet ditt helliges. La riket ditt komme. Gi oss hver dag vårt daglige brød. Tilgi oss våre synder, for også vi tilgir hver den som står i skyld til oss. Og la oss ikke komme i fristelse» (Lukas 11:2-4).

Gjennom bønn kan Guds vilje vinne fram i hjem og lokalsamfunn, menigheter og arbeidsplasser. Vi trenger å oppdage dette igjen og igjen. Troen vår trenger bønn for å gi mening.

Så planlegg å bli med! Jeg er viss på at Gud er med.

Tilbake til nyhetsarkiv