Lukk

Adventskonsertene i Lofoten

En virvelvind av gode gjensyn, intensiv øving, jobbing, latter, adrenalin og takknemlighet.

Vakre musikkopplevelser, god stemning, deilig publikum og et inntrykk av å ha fått del i en velsignelse.

Sånn har helga vært for oss i den lille kirka vår på Leknes. Adventskonsertene 2023 i Adventistkirken som vi hadde forberedt så lenge, ble en virkelighet, og mens de tilreisende musikerne satte kursen sørover, er vi etterlatt med en følelse av takknemlighet. For folka som kom langveisfra, men like mye de lokale som har stått på for å gjøre dette mulig. Og ikke minst, alle de som kom som publikummere.

Linda Ness og Anne-Siri Gustafsson er begge i arrangementskomiteen, og tok ansvar for utdeling av billetter et par uker før selve konsertene, noe som er en meget hyggelig jobb.

Etter hvert har faktisk billettutdelingen har blitt en hendelse i seg selv. Til tross for sprengkulde, samlet folk seg på kirketrappa 45 minutter før billettutdelingen for å sikre seg billett! Adventskonserten er svært populær, og for mange en kjær start på førjulstida.

Det tok ikke lang tid før man konstaterte at de to planlagte konsertene kom til å bli fullsatt. Menigheten satte derfor satte opp en ekstra konsert fredag kveld. Til sammen 360 billetter fordelt på 3 konserter ble delt ut.

Disse konsertene er en viktig brobygger, og er et resultat av deltakelse fra menigheten, frivillige fra lokalsamfunnet, samt tilreisende musikere.

Foto: Skjermbilde fra Lofotposten, 26.11.23

Tilbake til nyhetsarkiv