Lukk

ØND årsmøte – Praktisk info

Adventistkirken Østnorsk distrikt (ØND) hilser deg velkommen til årets høydepunkt.

Den 7.-8. juni 2024 inviterer vi deg til årsmøte på Tyrifjordvideregående skole. Kom og la dette få bli en herlig sabbat i felleskap med hverandre og med Jesus Kristus. I år får vi besøk av David Asscherick, og temaet for vårt samvær blir: Jeg vil gå – med Jesu kjærlighet til verden.

Mat

ØND har de siste årene invitert til gratis mat under årsmøtet. Grunnet forandringer rundt matserveringen er vi i år nødt til å ta betalt for den mat du spiser på årsmøtet. Derfor ber vi deg om å melde deg på og betale hvis du ønsker å spise middag og kveldsmat på sabbaten.

Middag: 125 kr.

Kvelds: 80 kr.

For barn mellom 4-14 år gjelder følgende: 75 kr. for middag og 40 kr for kvelds. Barn under 4 år gratis)

For deg som sover på et av rommene på Tyrifjord, inngår maten fredag kveld og frokost på sabbaten i overnattingsprisen.

Overnatting

Som det ser ut nå, er tilbudet for overnatting veldig begrenset på Tyrifjord. Det finnes noen få rom (325 kr./natt for enkeltrom og 550 kr./natt for dobbeltrom – kr. 200 ekstra for oppredd seng..  Barn 0 til 3 år er gratis, og 4-14 år 150 kr./natt.

Det vil også være mulighet for å overnatte i egen campingvogn/bobil/telt (med strøm 205 kr. per enhet og natt, uten strøm 155 kr. per enhet og natt).  Ellers anbefaler vi besøkende å finne overnatting hos venner og bekjente, eller ved nærliggende hoteller og campingplasser.

Frist for påmelding – 2. juni

Bestill mat og overnatting her.

Eventuelt kontakter du Solveig Krusholm tlf. 32 16 16 70 – solveig.krusholm@adventist.no.

Tilbake til nyhetsarkiv