Meny
Lukk

AUO – senter for unge voksne i hovedstaden

Unge voksne i Oslo-regionen inviteres til et berikende år med åndelig og sosialt fellesskap.

AUO, som står for Adventistkirkens ungdomslag i Oslo, drives for og av unge voksne (18+) som holder til i Oslo, eller som har tilknytning til menighetene Cornelius, Betel og Ulsrud.

I løpet av en måned arrangerer styret flere både sosiale og åndelige aktiviteter for studentene og de unge voksne i byen, og her er en presentasjon av litt av det vi driver med.

Vi har blant annet noe vi kaller for SPiS som arrangeres hver tirsdag på Herrebadet (Akersgata 74), hvor det serveres et gratis måltid, enten laget av noen av medlemmene i AUO eller pastorene. Vi har også vår versjon av fredagskveldsmøte, Pitstop, hver første fredag i måneden hvor vi samles og starter sabbaten sammen. I tillegg pleier vi å arrangere en spesiell aktivitet hver måned, som for eksempel tur i Oslomarka, grilling, badstue, minigolf, lazertag, eller gokart. I september i år skal vi også starte opp med smågrupper i regi av vår nye ungdomspastor Simon Levi Lie-Bakken. Siste helgen i august hadde vi Kick-off med ungdomslaget, hvor både gamle og nye medlemmer møttes for å starte opp semesteret sammen og for å bli bedre kjent.

Vi håper på et utrolig godt, innholdsrikt, åndelig, spennende og sosialt år med ungdomslaget. Vi ønsker at AUO skal være et trygt sted å komme for de som tror, de som ikke tror, de som ikke helt vet hva de skal tro, og de som tror de kunne tenke seg å bli bedre kjent med Jesus. Vurderer du selv, eller kjenner noen som skal studere eller jobbe i Oslo fremover, tips de om AUO! Det er alltid plass til flere rundt bordet vårt. Velkommen skal du være!

«Et nytt bud gir jeg dere: Dere skal elske hverandre. Som jeg har elsket dere, skal dere elske hverandre. Ved dette skal alle forstå at dere er mine disipler: at dere har kjærlighet til hverandre.» Johannes 13:34-35

Tilbake til nyhetsarkiv