Lukk
Etter hvert møte var det mange som ville snakke mer om presentasjonen. Pastor Pel i bakgrunnen, er i ivrig dialog med en publikumer.
Foto: Silvia Pel/Adventist Media Exchange (CC BY 4.0)

Møteserie i København

«The Battle – a look behind the scenes.»

Helgen 24. – 27. mars arrangerte Adventistkirken i København en møteserie på fire foredrag i byens kultursenter med tittelen «The Battle – a look behind the scenes».

Den første kvelden talte Daniel Pel over temaet «Den usynlige åndskampen». Deltagerne fulgte godt med på Bibelens beskrivelse av kampen mellom det gode og det onde. Folk var søkende og hadde mange spørsmål. Flere uttrykte at de aldri hadde fått en slik fremstilling, og at det fikk puslespillbrikkene til å falle på plass for dem.

Kveld etter kveld kom folk tilbake. Det var en intens interesse, og flere ville nesten ikke gå etter at møtene var slutt. Grupper var spredt rundt i salen, med Bibelen åpnet. En av bibelarbeiderne som vil følge opp deltagerne, var tydelig begeistret.

– Jeg har aldri opplevd å være på stoff, men i kveld hadde jeg en «high». Helt fantastisk å være vitne til en slik åndelig hunger.

Det var flere unge som kom, noen rett fra gaten. To brødre fra Pakistan hadde flyttet til København et halvt år i forveien. De hadde vært på leting etter et åndelig fellesskap, men ikke funnet noe tilfredsstillende. Minutter før et av foredragene fikk de en invitasjon på gaten og de så det som et tegn fra Gud. Kveldens planer ble endret, og de ble med rett inn på møtet. De viste begeistring for budskapet og var på plass igjen neste kveld. De ble også kjent med andre unge fra kirken og gledet seg over at de endelig hadde funnet et åndelig hjem.

Alle møtene ble filmet og er tilgjengelig på YouTube.

Se første møte her og del det med noen: 1. The unseen spiritual battle – Daniel Pel – YouTube.

Tilbake til nyhetsarkiv