Lukk
Her ser vi elevene som deltar på kurset ARISE Australia i 2024.
Foto: ARISE Australia

ARISE kommer til Norden

Bibelkurset tilbys nå i Finland.

Hvis du vil styrke troen ved å gå på disippelskolen ARISE, trenger du ikke lenger reise til Australia eller vente til våren. ARISE har kommet til Norden. I august begynner det første kullet elever på ARISE i Finland. Du kan være med i det første kullet, hvis du bestemmer deg raskt.

Hvis du var på Sommerstevnet på Vik camping sommeren 2022 hørte du David Asscherick og Ty Gibson gi en komprimert versjon av disippelgjøringskurset de underviser. Det ga mange lyst til å fordype seg i Bibelens perspektiv på livet og lære mer om Guds plan.

Den 22. august begynner det første kullet med ARISE elever i Finland. ARISE er et 3-måneders program som tar deg med på en reise gjennom Bibelens store fortelling. I Finland varer kurset fra 22. august til 16. november 2024. ARISE er til for å utruste mennesker til å bli disipler og for å styrke deres forhold til Jesus.

Målet til ARISE er å hjelpe mennesker til å bli Jesu disipler og forbli det livet ut for å vitne om Hans nåde og framtid.

Adventistkirken sponser

Adventistkirken i Norge har satt av penger til å gi økonomisk støtte til 8 elever ved ARISE i Finland. Dersom du er mellom 18 og 30 år og har blitt tatt opp som elev ved ARISE, kan du søke om støtte.

Studieavgiften for ARISE Finland 2024 er 3400 EUR. I tillegg kommer kostnader til reise, bøker og måltider. Adventistkirken sponser 75 % av studieavgiften. Summen som er satt av til denne støtten, dekker i utgangspunktet støtte til 10 elever. To elever har allerede fått støtte til å delta på ARISE i Australia. Det er følgelig rom for å gi støtte til ytterligere åtte elever.

Det er SABU som administrerer søknadsprosessen. Sett deg inn i vilkårene. Søk å bli opptatt som elev ved ARISE, og så kan du søke om økonomisk støtte.

Tilbake til nyhetsarkiv